21 Aralık 2011 Çarşamba

Lise öğrencilerine Uzakyol Gemi Kaptanlığı ve Kılavuz Kaptanlık tanıtım sunumları

Merhaba denizci dostlar/ denizci olmak isteyen öğrenciler,

Ülkemizde profesyonel denizcilere olan talep artarak devam ediyor. Kendi iş yaşamıma bir göz attığımda hemen hemen her dönemde gemilerde iş bulabildiğimi hatırlıyorum. Karada iş bulabilmek için doksanlı yıllarda bir hayli zorluk çekiliyordu. Ancak  ikibinli yıllarla beraber karadaki denizcilik şirketlerinin hem sayılarının hem de faaliyet alanlarının artması nedeniyle, karada iş bulmak da kolaylaştı. Günümüzde kariyer hedefi olarak denizciliği seçmek isteyen lise öğrencisi kardeşlerime iyi haberlerim var.


2012 yılı başında sunumlar başlıyor,
Liselerin son sınıf öğrencileri için, tamamen ücretsiz, gerek Uzakyol Gemi Kaptanlığını, Kılavuz kaptanlığını ve denizclerin yaşamını tanıtmak amacıyla "meslek tanıtımı ve denizcilerin yaşamı " seminer faaliyetine 2012 yılı başında başlıyorum. Yapmanız gereken; okulunuzda bu konu ile ilgili öğretmen( ler)in benimle temas kurmasını sağlamak. Temastan sonra sunum için gerekli düzenlemeleri ( gerekli izinlerin milli eğitim müdürlüğünden alınması, zaman, yer, sunum araçları vb.) yapabiliriz. İletişim detaylarımı aşağıda bulabilirsiniz.

Tanıtım sunumlarında görüşmek dileğiyle...

Uluç HANHAN
532- 261 75 17
uluchanhan@gmail.com

2 Yorum:

saat: 26 Ocak 2012 23:12 , Blogger ERGUN dedi ki...

Sevgili ve çok degerli arkadasim Uluç Kaptan:

Derin bilgi birikimini gelecek kusaklara bagislaman takdir edilecek, çok asil bir davranis. Ne kadar sevindigimi ve seninle gurur duydugumu tahmin edemezsin. Umarim genç arkadaslarimiz ve meslekdaslarimiz, senin tecrubelerinden yeterince faydalanirlar. Sevgili Dostum, dilerim hayat yolculugunda pruvan daima açik olur.

 
saat: 28 Ocak 2012 16:37 , Blogger Uluç HANHAN- İzmir dedi ki...

Değerli Arkadaşım Ergün Kaptan,
Bu kadar güzel sözün, düşüncenin yanıtı olarak ne yazılabilir bilmiyorum. İlgine, hassasiyetine çok teşekkür ederim.
Meslek tanıtımı sunumları gerçekten önemli bir husus. Günümüzde ülkemizin deniz ticareti ve onunla ilişkili unsurlar ve dolayısıyla ülkemizin denizgücü her geçen gün artmakta. Denizgücün en önemli halkası da deniz iş gücü olduğu bir gerçektir.Deniz iş gücü üyelerinin mevcut insan kaynağı arasından seçilmesi ve yetiştirilmesi gereklidir. Meslek tanıtım sunumları ile amaçladığımız hedef; gelecekte deniz sektöründe rol oynamak isteyenlere rehberlik yapmaktır. Bu inisiyatifin çıkış nedeni de: Bizlere sadece 2 aylık zabit maaşı karşılığında,4 yıl üniversite tahsili sağlayan milletimize olan borcumuzdur.
Sevgili arkadaşım, bu vesileyle esenlikler ve mutluluklar dilerim.

 

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa